Herregud..

Ni är så jävla patetiska.. Varför tar ni åt er?? Känner ni er träffade eller?? Tydligen så gör ni ju de.. Haha.. Ni är så förbannat barnsliga.. Kom och säger saker till mig istället, men de vågar ni väl inte kanske?

Just nu sitter ja bara här och glor.. Är jätte trött som vanligt.. Saga vill inte göra nått mer än att ligga i soffan.. Skit unge.. Latmask är va hon är.. Undra va hon fått de ifrån.. Sin far kanske?! :P Haha..

Hmm de är ju så fitn väder att man vill vara ute men de är ju inte så lätt att bara dra ut Saga om hon inte vill... Muta henne med att köpa glass men de gick hon onte med på.. Hon vill bara ligga i soffan säger hon :P Hehe..

Nu är vi nästan klara här hemma.. Allt är målat, lister är på plats m.m nu ska bara trappan målas men de vet i fan när de blir :P De tar vi när vi har tid.. Lite mycket just nu.. Bröllop på lördag sen fyller ju Ellioth år å sånt.. :) Stora gossen snart ju.. :D

Väntar på att älskling ska komma hem.. Men han ska visserligen iväg och träna med en gång så de blir inte mer än en puss å sen ska han iväög igen.. :P Hehe.. Men men.. De tar ju inte så jätte lång tid..

Orka skriva.. Älskar iallafall min familj..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback