Ultraljud..

Idag va vi på ultraljud och de visa sig att vi vänta en liten flicka.. :) När vi va där så va ultraljuds bilderna i datorn super bra så man såg näsa, mun, fingrar.. Verkligen allt såg man.. De va riktigt häftigt... Och hon hade min "uppåt" näsa.. Haha. Ni kommer se de på bilden sen.. Allt såg bra ut iallafall.. Hon va inte helt hundra på när beräknad förlossning är.. Men mellan 4-11 dec.. Får se mer på tillväxt ul i v 32.. 

Annars har de inte hänt så mycket faktiskt... Har börjat äta pencilin för min GBS men som ja läst överallt så försvinner den bara under sjävla kuren å sen växer den tillbaka rätt fort igen så vi får hoppas å hålla tummarna för att bebis vill stanna inne ett tag iallafall.. Förhoppningsvis iallafall till efter v 30 så hon kan klara sig själv..  

För er som inte vet va GBS är så är de en urinvägsinfektion fast farlig.. Men nu när ja vet om de så är den inte lika farlig.. Men om ja går på pencilin så får man hoppas på att de inte går upp i livmodern å skadar bebisen.. Och ja kommer även få antibiotika under förlossningen för att skydda barnet.. Och troligtvis så sätter dom igång mig innan för att ha kontroll över förlossningen för att vattnet får inte gå innan man har fått antibiotika i kroppen har ja fattat de som.. Så vi hoppas på de bästa nu..

Ellioth har vart hos farmor idag, under den tiden som vi va i lund.. Och de hade gått bra, han hade vart med nere i stallet å grejat å haft sig.. De tyckte han va skoj.. Och han kan även låta som en häst.. HAha, han har nog lärt sig de av Anton kan ja tänka mig.. Han härmar Anton med allting.. Så han ser nog upp till sin bror.. :) De är mysigt att se dom tillsammans, dom leker så himla bra.. :)

Vi va inne och köpte glass nyss, jag äter jätte mycket glass.. Hehe.. GOTT!!!!

Nu kommer de upp bilder på vår lilla dotter..


Emma Alice Sofia





Kommentarer
Postat av: Pernilla

va fin hon är! ;)

2009-07-07 @ 21:37:00
URL: http://pillaaaan.blogg.se/
Postat av: Sarah o Linus

Jätte fin hon är =) Fina namn hon fått =) Grattis till tösen i magen ;)

2009-07-08 @ 00:23:23
Postat av: Minna

Grattis till lill tösen=)

2009-07-08 @ 09:58:20
Postat av: MamiiJ 22 år och ensamstående tvåbarnsmamma!

grattis =) ska hon heta nova eller?

2009-07-12 @ 22:30:40
URL: http://mamiij.blogg.se/
Postat av: Anonym

va har du fått nova ifrån? De står ju att hon ska heta Alice..

2009-07-12 @ 22:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback