Varma mackor..

Jaha, tråkig dag..

Jag och Ellioth har inte gjort alls mycket idag asså.. :( Vi va lite uttråkade innan så vi körde en sväng men kom  hem lika snabbt igen..:P Sen kom älskling hem från jobbet så vi myste lite å sånt sen så va vi tvugna att åka till hans jobb och fixa en sak.. Han har ju jour hela juli så han får alltid rycka ut.. :P MEn de är goa pengar vill ja lova.. Vi behöver allt vi kan få för vi har fått lite utgifter som vi verkligen inte hade räknat med.. :( Men iallafall så körde vi hem sen å gjorde varma mackor.. GOTT.. :D

Vi ringde prästen herromdagen så han skulle ringa tillbaka å säga om vårat bestämda datum givk bra eller inte.. Så till er som är bjudna så kommer de kort i typ jan-feb nånting..

Sitter fortfarande och väntar på att Jessica ska trycka ut sin lille son.. :P De är lite segt.. :D

Om två veckor får vi våran nya bil.. Fan va nice.. Ska bli trevligt.. Kommer kännas konstigt bara me tanke på att den är större än va ja brukar köra :P Hehe.. Men ja slipper krångla när ja ska ha in alla barnen.. Kan säga att de är ganska jobbigt även om magen inte alls är så stor..

På tal om magen så vet ja inte va de är frågan om.. Ja växer knappt alls.. Har bara gått upp 5 kg men de är hur skönt som helst.. :D Hoppas inte att jag kommer gå upp 30 kg denna gången asså.. Usch.. Men nu har hon iallafall bärjat å sparka.. Blir allt hårdare för varje dag faktiskt.. :) Men Baste kan inte känna de utanpå än.. Han har för tjocka händer.. Haha..

Här kan ni kolla om ni är intresserad av vilken bil vi köpt..
http://www.mitsubishimotors.se/documents/Broschyrer/Broschyr_Grandis.pdf

Fast våran är svart.. 2009 har bara gått 0 mil ;) De ni.. De är nice...

Nej nu är de nog snart dags för sängen.. Natti!

Kommentarer
Postat av: kvadding

Sega sega bebis... :) Snart ullared ! Saknar dig, vi får leka snarrt!

2009-07-11 @ 09:45:38
URL: http://youlostmeathello.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback