Markand i röstånga..

IDag va vi på marknaden i röstånga, men de va så förbannat kladdigt så vi va inte där alls länge.. Så vi åkte till lödde istället å skulle handla en present till Anton.. Vi hade glömt att köpa fler, hade köpt två för ett tagsen men barnen får för ca 500 kr så han fick två tröjor till.. En jätte fin med mumin på, funderar på en sån till Ellioth oxå.. :) Sen en vanlig tun tröja med cars..

Sen hitta vi en body till bebis som va super fin.. 20 kr på rean.. Haha.. Kosta 69 kr innan.. Så de va ju bra pris.. :)
Fick bytt vårat minneskort oxå men ha börja gaffla om att 8 gb inte är bra.. Vet i fan varför men de klarade typ bara av 2 gb eller nått sånt.. Får se om detta funkar nu då..
Sen gick vi å handlade lite, Saga fick lördagsgodis å lite sånt.. Vi har börjat med att barnen ändast får äta godis på helgen.. Vi har vart lite dåliga med de innan..

Sen åkte vi hem.. Ska snart börja med maten.. Vi ska testa makaronilåda med kassler.. Se om de är nått å ha.. De såg så gott ut när Gordon ramsy gjorde de :D Heheh!


På måndag åker vi å lämnar Saga till sin pappa och sen åker vi till gekås.. Eve ( min syster) ska ha Ellioth å Anton hemma så dom slipper hänga med där inne.. Ja blir så stressad oxå om vi ska gå där inne ett tag.. Å så får ja träffa lilla Maja.. :)

Min underbara systerdotter Maja..
4½ månad :)

Sötis unge..

Och min systerson Memphis
1½ månad




Kommentarer
Postat av: Millaaa

vilken gullig blogg du har! :D allt bra?

2009-07-25 @ 23:13:23
URL: http://aannddeerrssoonn.blogg.se/
Postat av: maria 16 år och flyttar hemifrån

sv, okidoki vad kul:D

2009-07-26 @ 09:35:23
URL: http://mariaelisabeths.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback