Falkenberg..

Igår körde vi upp till falkenberg för att lämna Saga.. Skulle haft kalas för Anton men vi fick ändra lite på de.. Blir på tisdag istället.. Mne iallafall så blev de gekås igår istället eftersom att de är semester tider nu så de är as mycket folk där.. Vi fick handlat lite nödvändiga saker som vanligt när vi är där.. Hehe.. Blev dock två tröjor till mig oxå eftersom att ja växer lite nu.. Sen blev de mys hemma med lilla Maja.. Fick tillochmed gå och lägga henne.. De va mys.. Lätt som fasen å lägga men ändå.. Ellioth va dock itne lika rolig.. Han hatar att sova borta, de går verkligen inte.. Skriker som en galning.. Hemma är de inga problem.. Men han blir väl ett sånt barn som inte vill sova borta.. Två av mina systrar kan inte heller de.. Eller nu för tiden går de ju bra men upp till ca 14 år kunde dom inte sova borta.. :S Men kan ju hoppas att Ellioth inte blir sån... Han är lite mammig just nu oxå.. Anton fick sova jämte mamma :D De tyckte han va mysigt :) HAn sov länge iallafall.. :) JAg och älskling låg på en luftmadrass på golvet för bäddsoffan höll på att tvättas.. Men de gicvk rätt okej ändå faktiskt..

Idag så åkte vi till biltema och lämnade tillbaka lite saker som inte passade på bilen.. Sen åkte vi hem igen så de blev bara en snabbis där.. Åkte och kollade på dynor till våra ute möbler men vi inväntar rean.. :)

Har tvättat Alice vagn nu.. Den va inte ren för 5 öre.. Men den får säljas igen för vi fick inte in den i bilen.. :S VI har inte så stort bagage i denna bilen.. Får in dubbel vagnen på höjden men den är lite smalare.. Så vi får sälnga ut den på annons igen.. Men men.. Inte hela världen.. Synd, för den va rätt fin faktiskt.. Men får se om vi hittar någon som är lite mindre.. Typ en Emmaljunga city cross istället.. Vi har en Emmaljunga duo Classic nu.. Duo vagnar är mycket större.. MEn men..

Bebis sparkar typ hela tiden nu.. De är jätte mysigt faktiskt.. :)

NEj nu blir de glass och jordgubbar som vanligt.. Eller glassen hör väl till vanligheterna men jordgubbar äter vi bara ibland.. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback