Jaha..

Idag har de inte hänt så mycket faktiskt.. Gick å plockade lite här hemma innan sen kom älskling hem från jobbet så då åkte vi till Eslöv å skulle hämta ut mitt inloggningskort till banken, sånt behöve rman tydligen nu för tiden.. :P Sen åkte vi och köpte blommor som vi skulle lägga hos Vivi.. :)

Sen så åkte vi hem å lagade lite mat.. Barnen tyckte inte alls om de, å ja tyckte de va sådär.. Haha.. :P

Jaha, imon kommer troligtvis våran DVD + 2 skärmar till bilen :D Så ungarna håller tyst å inte bråkar när vi kör nånstans.. Men dom va billiga som fan så va lika bra att köpa dom.. Å så kommer ju nya bilen på torsdag med :D Lovely ;)

Lördag blir de nog marknad i röstånga och kanske helsingborg, måste ju byta de där jävla minneskortet så vi kan ta kort.. Sen på söndag kommer Anton hit för att stanna en hel vecka :D Så fyller han ju 2 år på lördag så de blir lite kalas på söndagen.. :)

På måndag så va de meningen att vi skulle åka till gekås men tjockis Jessicas son vägrar komma ut.. Så ja får åka dit med mamma å älskling istället så får ja invänta Jessica.. Mig gör de inget om vi kör veckan efter oxå.. Saga ska ju ändå hämtas..  

Sen i augusti så åker vi på en liten mini semester till fagersta.. Tildas å deras son ska döpas där uppe eftersom att hennes man kommer därifrån.. Ellioth ska va hos Jessica då så vi tar bara med Saga å Anton upp.. Lär ju få stanna ett par gånger eftersom att Saga måste ta kisse pauser och jag med tjocka magen får väl kissa oxå.. Haha just nu är de typ varje halv timme eller nått, ibland var 10onde minut.. :S

Nej nu blir de mys å sen sängen..



20+3, växer dåligt tycker ja.. Men va fan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback