Kissnödig..

Haha.. Vi va på City Gross och handlade lite innan i eftermiddags och efter handlingen så satte vi oss ner och åt en korv.. Och då kommer de in en kille i 25-30 års åldern, han hade kommit dit med sin moppe så han hade hjälmen på sig.. Iallafall, in på city gross och efter en stund kom han ut igen och går mot toaletterna men så står de SÖNDER.. Så frågar han om dom är sönder.. Ja säger hon i förbutiken.. Jaha tycker han så går lite halv spänt ut från affären.. Så vi började gå utåt för vi hade ätit upp och ser han utanför.. Han går å dansar som ett litet barn som håller på kissa ner sig.. Stog å tog sig mellan benen å hoppade runt å sånt för han va verkligen såååå kissnödig.. Så kom vi ut från affären så kommer de en tant å gubbe som undrar va fan han sysslar med eftersom att han bara står å hoppar runt.. Så sa vi att han va kissnödig och toan va sönder.. Haha.. Tanten å gubben bara asgarvar å säger herregud.. :P Så gick vi mt bilen å den här killen försöker starta sin moppe, och de går verkligen inte å han är sååå kissnödig att han knappt kan försöka starta den, han hoppar fortfarande runt som en galning å kniper med benen för att inte kissa ner sig.. Efter ett litet tag så bara står han helt stilla och sen drar lite i byxbenet. Jodå, han kissa ner sig.. Haha.. Sen gick han därifrån med moppen å skämdes troligen.. HAhaha.. Jag och Baste skratta så vi lipade.. De va så jävla roligt.. Hade ja haft min mobil så hade ja filmat det men den är ju på lagning.. Hahahah fan asså de va så roligt..

Annars idag har de inte hänt mycket.. Ellioth sov middag jätte länge idag, passade på att vila lite då men de ringde ju hela tiden å sånt så de blev inte mycket vila.. Tur va kanske de för då har ja svårt att somna i natt me tanke på hur svårt ja har när ja inte sover på dagen.. Ja är svin trött men somnar inte.. :S Iallafall så åkte jag och Ellioth till Eslöv en liten sväng å gick runt lite på stan å myste... Han är verkligen jätte snäll när han sitter i vagnen.. Han tycker de är så roligt att gå på stan för han bara vinkar å säger hej till alla som går förbi.. Jätte gulligt.. Sen åkte vi hem och mötte älskling som hade vart på jobbet å sen tränat så han va sexig som fan när han kom hem ;) Hehe..
Sen va vi ute en stund.. Ellioth tycker ju de är så roligt.. Men fan va kallt det är nu förtiden.. Vi har haft 6 grader idag bara.. Usch..

Imon blir det bus med Terese tror ja.. Pratade om de innan iallafall så får väl se hur de blir imon!

Nej nu blir det varma mackor och mys med hjärtat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback