Äntligen..

Äntligen har vi köpt hus.. Vi va och kollade på ett idag som vi fastnade för så vi bestämde oss direkt.. Vi flyttar in 15 dec.. Så de blir mycket i samma veva.. Alice kommer bara vara någon vecka gamal.. Lite jobbigt.. Men ja hoppas att våra andra barns förälder ställer upp och tar dom stora barnen iallafall.. Ellioth och Alice har vi ju hemma men Ellioth kan man fixa barnvakt till.. Alice måste ju va hemma.. Så vi behöver hjälp att bära osv.. Hör gärna av dig om du känner att du vill hjälpa till.. Simon (syrrans man) kommer INTE undan ;) Sen får vi se vilka mer de blir.. Ja är ju nyförlöst så ja kommer ju inte att få bära.. Men de löser sig.. Då kommer ja troligtvis få min efterlängtade julgran oxå :D

Öhm sen har en kille vart här å visat upp en cool dammsugare.. Fanns många finesser på den och den är ju super om man är dammallergiker osv.. Men inte för 36 tusen kronor.. Jo du läste rätt 36 tusen.. :D Hahah.. Är duktigt sugen men nja.. Inte för de priset.. 10 kanske så har ja nog köpt den.. Men men..

Jaha, idag har ja vart på förlossningen oxå.. Åkte in runt 1 tiden.. Trodde att vattnet gått.. De "klickade" till i kroppen som kom de en flod.. Men tydligen va de inget.. Konstigt nog.. Men jävligt tur.. Hon får inte komma ut nu.. De har vi inte tid med.. Och ja hatar sjukhus så ja vill inte ligga där i flera månader.. Men hon mådde bra iallafall som tur va :)

Älskar min man iallfall och våra barn :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

GRATTIS till husköpet =) Spännande!!!

Va bra att bebisen mår bra i magen...Jag fick ju oxå en sån vattenavgång när ja vänta Melvin å dom visste inte riktigt heller va det va... SÅ det va la kanske samma som ja hade som du fick!

Kramar

2009-10-01 @ 22:06:14
Postat av: malin

Vad fin din blogg har blivit!

Och Grattis till husköpet, spännande!

Finns huset på hemnet? nyfken

Härligt att lilla Alice i magen mår bra.

2009-10-02 @ 08:51:17
Postat av: Linda

Grattis till huset! Hoppas de hade gjort besiktning och sånt innan så ni inte upptäcker nått i efterhand...



Var det en Kirby-dammsugare ni kikade på eller?

=)

pappa köpte en sån. dyyyyr och har typ aldrig använts...

2009-10-02 @ 19:41:33
URL: http://flowerlowa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback