Mys..

Idag har jag och älskling haft en heldag själva utan barn... :) Riktigt skönt faktiskt.. Vi åkte till ölandsdjurkpark men de va ingen höjdare tycker ja.. Inte för dom pengarna.. Vi stannade ändå och tittade på alla djuren men de tog bara 1 timme iallafall..Men vi fick se lite tiger ungar :) Dom va skit söta, och ap bebisar :D Men tigerungarna va nog helt nyfödda för mamman såg fortfarande gravid ut.. :) Men dom va jätte gulliga.. Kommer upp en bild sen.. Sen åkte vi hela öland igenom :P Så vi har mest åkt bil men de va mysigt ändå.. De är väldigt fint på öland måste ja ju säga.. Lite öde bara visserligen... Öhm efter de åkte vi tillbaka till kalmar och åt lite McDonalds, men som vanligt blev ja inte mätt :S Jag är typ hungri alltid, men ändå så brukar ja inte kunna äta så mycket men just idag kunde ja fan ha ätit 2 menyer :P Hahah.. Sen va de bara hela vägen hem, inte alls roligt, den vägen va svin tråkig att åka.. Hände ju nästan inget roligt alls.. Vi blinkade på några bilar så som man gör när polisen brukar va där så folk bromsade.. :D Haha.. De va lite små roligt faktiskt.. :P

Jaha, imon blir de bm sen ska vi åka och hämta Saga.. :)

Fick en frågan om va min syrra ska planera inför bröllopet och sånt.. Hon ska mest fixa dekorationer, dukning m.m Hon ska även ta emot alla samtal, alltså dom som ringer och säger om dom kommer eller inte ringer till henne.. Så hon får pengar av oss så köper hon de som hon ska ha.. Vi säger bara hur vi vill ha de på ett ungefär sen så får hon fixa de.. :)

Hmm får väl lägga upp en bild på magen oxå.. Den växer inte så fort som ni kommer att få se.. Hon ligger med huvet neråt fortfarande så magen är väldigt långt ner.. :P Så de är väl därför den inte växer så fort.. Iallafall är ja i v22+3 idag..

Tjockis?!

framifrån..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback