Falkenberg

Igår va vi uppe och hämtade Saga i falkenberg.. Va meningen vi skulle ha stannat ett tag men mamma gick å la sig så vi åkte hem.. Men vi va borta en sväng hos Tilda och dom å kollade på deras nya lägenhet.. Riktigt stor å rymlig.. Synd bara att tapeterna och sånt inte är helt 100.. Men dom får kanske nytt... Sen fick ja ju gosa en liten stund med Maja iallfall, hon va trött och skulle oxå sova.. :( Men men..

Sen när vi kom hem så åkte älskling och klippte gräset hos sin mormor.. Sen åt vi lite middag å sen ut i trädgården.. Rensade lite ogräs och älskling försökte klippa offroad med gräsklipparen.. Haha.. De tyckte Ellioth va jätte intressant.. :) Sen förökte vi få upp äppenträdet.. Vi har ett äppelträd i trädgården men i år så kom de svin mycket äpplen så trädet gick av :S Tyvärr, så detta är nog sista sommarn som de kommer äpplen.. Hoppas bara att dessa som är på klarar sig..

Annars hände de inte så mycket igår.. Idag blir de till att åka och hälsa på Jessica och hennes nyfödde son medans älskling är borta och klippar de sista av gräset å sen tränar... Sen vet ja inte riktigt va de blir faktiskt.. De är så sjukt varmt idag.. Så ja kommer avlida.. haha.. Hatar värmen just nu.. Vill inte att de ska vara såååå varmt.. De kan ju va lite lagom istället.. Men nej de går ju inte.. Även om ja itne är så tjock så är de skit jobbigt..

Jo just de, ja va ju hos BM igår å tog lite nya prover... Hon skulle höra av sig om de visa nått på proverna... Och med min vanliga tur nu förtiden så kommer hon att ringa tillbaka.. :( Men samtidigt så hoppas ja att hon hittar något oxå så ja kan slippa klådan lite.. För ja orkar verkligen inte med den.. Ja ser ut som fan.. Bara blöder överallt.. :( Blir snart tokig..

Vi har planerat lite inför bröllopet nu.. Har pratat med prällen eftersom att vi bytte datum.. Och de va fan redan uppbokat :D Haha.. Vi trodde att vi va ute i god tid.. Men dom kunde nog ordna de för dom andra hade bokat en annan kyrka de va bara att dom hade nog ingen vaktmästare men vi får hoppas att de löser sig.. Och i församlingshemmet som vi skulle vart i får man inte dricka sprit så vi får leta upp annat.. Funderar på om vi skulle ha party tält i hans mormors trädgård.. Dom har ju inhängnat å allt så barnen kan springa fritt :) PLUS att man kan gå in pch lägga dom när dom är trötta även om festen är i full gång ;) ROLIGT:.. ja längtar fatkiskt.. Men ja har lite problem med min klänning.. Dom ska beställas typ 6 månader innan så vi ska åka till en affär å kolla va dom säger om ja ska köpa en storlek som ja tror att ja kommer i å sen sy in/ut den eller hur vi ska göra.. Men de kommer nog att bli bra tror jag.. :) Ska snart börja leta upp en bra frisör osv oxå :)


Nej nu ska ja se om min älskling vill vakna.. De är hans sovmorgon idag :) Vi har varannan dag nu när han har semester, annars har jag på lördagar och han söndagar.. Funkar utmärkt :)









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback