Ny tele..

Idag har jag och barnen vart inne i Eslöv en sväng.. Skulle till apoteket och sen bara gå en sväng.. Så vi gick och köpte oss varsin glass.. Och en triss lott men ja vann inget som vanligt.. Haha.. Oväntat.. :P Sen åkte vi hem och sen vidare till läkaren eftersom att Ellioth har en fruktansvärd ögoninflamation.. Fick ögondroppar nu så ja hoppas att de blir bättre snart.. Han ser ju knappt något.. Sen så åkte vi hem och åt lite middag... :)

Våran hemtele har gått sönder igen så nu tröttnade vi på den skiten och åkte å köpte en ny ;) Haha.. Orka med den andra jävla telen som bara dör hela tiden.. Så nu har vi en ny iallafall..

Imon ska vi åka och titta på flygplans uppvissningen i eslöv om vädret tillåter.. Jessica med familj ska följa med.. :) Trevligt..

Sen på söndag kommer mamma och Fia hit.. Även min söta systerdotter Maja.. Men tyvärr får vi inte vara med henne så länge eftersom att vi åker på middag.. Men men.. FÅr ju va med henne hela nästa helg på dopet :) Ellioth ska ju bli hemma med Jessica :P Roligt hon kommer att ha de.. :D Haha.. Men Ellioth trivs där så de är ju tur de iallafall..

Nej nu blir det godis och mys..

Tagit nya bilder på magen oxå :D
V24+5 är bilderna ifrån.

Framifrån.. :D
Framirån

Märks verkligen att hon ligger med huvet neråt, magen hänger ju skit mycket.. Ser ut som om hon ska ut snart ju :D
Märks att hon ligger neråt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback