Eslöv..

Igår så va vi i Eslöv och kollade på alla flygplan.. Dom hade en flygplansuppvisning med massa gamla plan.. :) Barnen tyckte de va ganska roligt.. Men Ellioth hängde inte riktigt med utan hörde mest ljudet.. Men att gå titta på dom va spännande.. Va meningen att vi skulle ha gått med jessica men som vanligt så blev det inte så.. Skit samma..

Idag så har mamma och dom vart nere å passat barnen för vi skulle på middag hos älsklingens mormors bror så vi tänkte gå dit själva.. :) Va ju snällt att dom ville komma ner.. Så dom tog med sig Saga hem nu för hon ska till sin pappa imon så de va ju lika bra :) Slipper vi köra.. Hehe! Det är lite halv drygt att köra så långt flera gången i veckan.. Ska bli skönt sen när hon kan åka tåg själv ;) Men då kommer ja va nervös som fan visserligen.. :P Kommer åka efter med bilen i stanna vid varje station å kolla så ingen tar henne av tåget :P Hahaha.. Hönsmamma Delux ;)

Och så har vi hämtat Anton idag och vart på "möte" hos hans mamma.. Lite halv skumt men men.. Hon ville väl mest kolla hur vi uppfostrar Anton hemma så de blir samma som hos henne.. Men de kan man ju tyvärr inte ha riktigt.. Men vi gör ju så gott vi kan men vi har ju lite fler ungar att hålla reda på så de blir ju inte lika strikt hemma hos oss.. :P Men de är ju tur att hon är trevlig iallafall.. Annars vet i fan hur de hade gått :P Haha.. MEn vi kommer rätt bra överens så de är ju bra!

Fick precis reda på att Jessica inte kan ha Ellioth i helgen.. Vilket inte alls va särskilt snällt faktiskt.. Vi ska nämligen på dop i fagersta och nu är vi full bil eftersom att hon skulle ha Ellioth.. Så nu kan vi troligtvis inte åka med.. Vi har ingen barnvakt alls.. OCh eftersom att vi fick reda på de idag så är de jäkligt svårt att hitta någon som kan ha honom en hel helg.. Så ja, de blir troligtvis inget dop så jag är inte alls glad i detta.. Vet inte ens hur ja ska tolka de överhuvudtaget.. Trodde ändå att hon va min vän men vet inte, kanske hade fel?!

Nej nu ska vi äta varmamackor.. De har blivit dåligt med de nu för tiden :P Haha.. Men men..
KOmmer upp bilder senare eller nått!

Kommentarer
Postat av: Karin

Tråkigt att hon inte kunde ställa upp! hade inte jag haft saker inplanerade så kunde jag försökt att ha honom! Du måste komma till jobb och hälsa på någon dag för det var längesedan! ha det

kram Karin

2009-08-23 @ 22:11:23
Postat av: Anonym

hoppas det löser sig.. hade ställt upp om vi bara hade varit kompisar vilket vi ju tyvärr ej är...

2009-08-24 @ 13:51:09
Postat av: Åsa

Nä så synd det inte blir av!!! Hitta barnvakt är juh tyvärr inte det enklaste! Jag hoppas verkligen det löser sig!

Kram

2009-08-24 @ 14:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback