Servis

Igår fick vi ett litet ryck och åkte upp till Falkenberg, skulle hämta Saga idag så vi sov över hos mamma.. Först va vi borta och kollade på lite saker som vi ska önska oss i bröllops present.. Så vi ska önska oss en servis av de finare slaget till fin middagar.. Inte så ofta vi har middagar för folk men de kan va rolgit att ha.. Så nu har vi hittat en som vi vill ha.. :) Sen så kom Sandra och Sussane för att hämta Ellioth.. Dom ville så gärna ha honom så de fick dom ju så klart.. Han stannade där över natten.. :) Sandra är ju hans lilla extra mamma.. För er som inte vet så är Sandra en av mina bäsata vänner, en vän som man alltid kan räkna med.. Även om vi inte umgås så mycket nu när ja flyttat så ställer hon alltid upp iallafall och när Ellioth va liten så brukade hon passa honom så ja kunde få sova osv eftersom att hans pappa inte ställde upp så gjorde Sandra det.. Så Ellioth älskar henne :D Iallafall så sen så gjorde vi inte så mycket mer under dagen.. Åt donken :D GOTT.. Haha.. Sen så köpte vi lite godis till Anton å så där.. Sen kom Tilda och Simon med Memphis, så jag och Tilda tog en liten promenad upp till Coop för att handla.. Å ja fick så klart köra vagnen :D Haha.. Han är super söt den lilla bebisen.. Dock skriker han ju hela tiden men han har kolik så de är väl inte konstigt..

Nu på morgonen gick jag och älskling och köpte frallor som vanligt när vi sover hos mamma.. Sen åkte jag bort till Sandra och dom för att hämta Ellioth.. Satt och fikade lite.. Hon hade lagt upp fikan som värsta proffset.. ;) Haha.. Klart de ska se fint ut.. Men Ellioth va helt galen i den.. Han klarade iallafall att äta nästan helt själv tills han blev trött på skeden och tog hela kläddkakan med handen istället, å doppa den i grädden ;) Haha..

Sen åkte vi för att lämna Anton till sin mamma och sen hem för att äta.. Saga har inte haft sin napp på hela dagen och de har inte stört henne så mycket tror jag.. Hon gnällde bara i början men sen så sket hon väl i de.. Så nu ska de bara va napp på natten.. :)

Jag och älskling har bestämmt oss för att stanna i hallaröd.. :P Haha.. Ja vet vi är lite krångliga men nu blir de nog så.. Vi ska bygga ut huset istället.. Så vi ska kolla i veckan på lite kostnadsförslag och se hur mycket de kan gå på.. Blir ca 70 kvm till.. De blir smidigast att bo kvar just nu eftersom att ja ska börja plugga nästa år så kan de va bra att bo kvar här me tanke på hur kostnaden på huset blir.. Kan säga att de inte blir alls mycket mer än nu å då är de inga problem för mig att plugga UTAN lån.. Jo så vi får se hur de blir med den saken.. Men som de ser ut nu så stannar vi..

Tänkte att jag lägger upp en länk till våran servis om någon är intrsserad..
Vi ska ha lite blandat mellan två olika, fast de är i samma serie.. Men hon i affären tyckte att man kunde mixa dom lite..

http://www.rorstrand.se/web/rorstrandwww.nsf/pages/1CCF91A15C9CA437C2257169008047D5?opendocument&expand=1&PRODSUB

http://www.rorstrand.se/web/rorstrandwww.nsf/pages/8538729003DD937FC2257169008047D4?opendocument&expand=1&PRODSUB

Här är båda som vi ska ha.. Den översta ska vi ha i stora tallrikar och djupaskålar och serveringsfat.. Den andra ska vi ha i småtallrikar och kaffekoppar... :)


Magen är upp å ner ska ja väl tillägga.. Får ont till å från men troligtvis inget farligt iallafall.. Jag dör inte av smärta just för tillfället.. De va mycket värre när ja åkte in sist.. Men men.. Ja går inte upp i vikt iallafall vilket ja är nöjd över.. Just nu ligger de på +5,5 kg :O :D Helt otroligt.. Skit bra för min del.. Men de smäller väl till snart.. Men vi kan ju hoppas :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback