Läkaren..

I torsdags va jag hos läkaren med Alice för hennes mage.. Och de gick väl så där.. Den där jävla läkaren va puckad.. Vilket stolp skott.. Va meningen de skulle tas tester å sånt på henne men dom va helt störda så dom bara gav henne mjölkfri ersättning utan att ens kolla upp det först.. Så nu ska hon testa de i 3 veckor så får vi se va som händer.. Hon spyr inte lika mycket iallafall men som sagt så får vi se..

Fredagen så åkte vi upp till falkenberg för att lämna barn.. Saga till sin pappa och Alice och Ellioth till mormor.. :) Sandra och Susann tog Ellioth i fredags för dom ville så gärna ha honom :) Dom är alltid så snälla.. Sen åkte vi till gekås å handlade lite små saker.. Inget viktigt.. haha.. Älsklig fick massa nya tröjor men annars inget.. Sen åkte vi till helsingborg för att äta lite.. Å vidare hem.. Städade massor när ja kom hem, fixa å dona.. Så ja skulle slippa de på lördagen så på lördag förmiddag så åkte vi till ikea och väla.. Skulle byta en hylla å lite sånt å sen köpte ja en ny tröja.. Sen när vi kom hem så skulle ja göra de sista, jag städade toan här nere och sen tvättade jag golvet.. Fixa i ordning mig å lite sånt.. Sen tog ja å älskling en öl innan alla kom.. :) Minette och Patrik kom runt 7 tiden i sin nya kärra.. En välputsad hummer :D Hehehe.. Sen kom Emma å Totte men Emma somnade lika fort så henne kan man ju inte räkna som "gäst" så vi satt å snacka, drack lite öl å spela wii.. Älskling och Patrik hade en rolig boxningsmatch på wii.. Hahha.. Som ja å Minette skratta åt dom.. Hahaha.. Sen va ju även min lillasyster här.. Men de va ca 15 pers minst som skulle ha kommit men alla utom Terese ringde samma dag.. Terese sa redan förra veckan att hon inte kunde för hennes son är sjuk men dom andra som ringer samma dag å säger att dom inte kan de är för jävligt.. jag blev riktigt besviken faktiskt.. Tycker inte att man gör på de viset.. Men de är tur att Minette å dom är så trevliga att umgås med.. :)

Idag åkte ja för att hämta barnen i falkenberg.. Annars har de inte hänt nånting.. :S

Va ju och tränade med Minette oxå.. Body pump och de va riktigt roligt, dock har ja sån sjuk träningsvärk.. :O Hahha.. Men de går väl över hoppas ja.. Ska dit på torsdag igen.. Nice.. Å på torsdag ska ja även på hörseltest med Alice igen för att kolla hur döv hon är osv.. Hoppas på de bästa.. Men men.. Nu blir det film å mys..


Kommentarer
Postat av: Josefine Hofvander

Hej!

Har inte följt din blogg nu på ett tag, men gjorde det väldigt mycket innan, och då berättade du att ni trodde att Alice var döv.. Är hon det? Vet inte om du kanske har skrivit det i din blogg nånstans.. :)

Du kan svara direkt i min blogg! Lättast så ;)

Kram till dig och din familj! <3

2010-01-25 @ 19:39:39
URL: http://josefinehofvander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback