Julklappar..

Igår åkte vi till falkenberg, Saga skulle till sin pappa idag så vi passade på att träffa familjen.. :) Kom dit och lämnade Ellioth till Tilda (syster) och Alice till mamma sen åkte vi till Gekås för att handla julklappar.. :) Dock fick de bli en snabbvisit eftersom att Alice va hemma hos mamma.. Hon fick mat innan ja åkte så hon klarade sig några timmar utan mig.. Men iallafall så handlade vi alla barnens julklappar.. Det blev faktiskt en hel del, de va nära på att vi inte fick in de i bilen, hahaha..! Sen åkte vi hem och åt pizza och sen vidare hem till Åsa och Tobbe.. :) De va trevligt.. Har inte träffat henne på länge nu så de va trevligt.. Fick även en liten present till Alice.. Snällt!

Idag åkte vi till fynda för att köpa lite julgardiner till det nya huset.. Blev till vardagsrummet och köket.. Och en tomte så klart :D Hehe.. Efter de va de bara hem och hämta alla barn sen vidare hem till skåne.. Så nu har vi Ellioth och Alice hemma.. När vi kom hem åkte vi till svärmor en sväng och hon hade köpt kläder till lillsnuttan.. :) EFTER de.. Så åkte vi till city gross för att handla lite.. Köpte en dörrmatta, haha.. Fan va vi handlar till huset nu asså.. Fattas visserligen rullgardiner till alla rum.. Men men.. Iallafall så tog vi oss en korv som vanligt sen hem för att lägga Ellioth och sen packa.. Vi har slängt en massa skit och rensat bland alla gamla leksaker och de blev en hel del som slängdes.. Men så är de.. Men fan med skit man har när man väl börjar dra i de.. Usch.. Men nu är de inte mycket kvar iallafall.. Ska bli så skönt när vi kommit iordning och sånt.

.
Fick present av mamma och syrran när ja va där uppe oxå.. Av mamma fick ja ett set med parfym, body lotion och duschtvål ( Naomi cambell ) :) Sen fick ja en berlock till mitt armband av Eve.. Tackar för det.. :) Men ja längtar ändå tills jag ska på spa med älsklingen, de ska bli så mysigt..
Nej orka skriva mer.. Snart sängen för min del.. Älskar er min underbara familj!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback