:)

Oj märker att folk tyckte om mitt hår.. :D Trodde inte att så många skulle tycka om det faktiskt.. Jag är inte hunnit vänja mig än faktiskt.. Men de är okej.. Kan hålla med om att ja ser lite "äldre" ut i mörkt hår.. Men nu är de ju inte super mörkt utan mellanbrun.. Men som sagt, de är okej för min del.. :)

Idag har vi inte gjort så mycket.. Va i Eslöv och köpte paket till syrran.. Hon fyller fan 23 år imon.. Jävla gamling.. Hahaha.. Ja kommer lixom ihåg när vi va små.. Tycker tiden går på tok för fort nu för tiden.. De är väl positivt på ett sätt men ändå inte.. Visst, hade jag inte haft barnen hade tiden inte gått så här fort men man har fullt upp om dagarna så de är inte konstigt.. Men iallafall.. Sen åkte vi till BVC på kontroll för Ellioth.. Gick jätte bra.. Han vägde 12630g och 81 cm.. Mammas stora gosse.. :) Han va så snäll där borta, trodde de skulle bli skit jobbigt men han va super snäll.. :) Fast vågen va han lite rädd för, vet inte varför.. Men men.. De gick bra iallafall.. Sen hämtade vi älskling på träningen igen, vi lämnade han där när vi körde till bvc.. Sen hem och då va jag sugen på donken.. Hahahah.. Åkte dit och käkade.. Dock åt ja väl lite väl mycket.. Två stycken McFeast & Co.. Hahaha.. Men va fan.. Äter ju bara en gång om dagen så de är inte så farligt.. Mådde lite illa sen och fick samandragningar.. Haha.. Skumt att man får samandragningen för att man äter mycket ;)

Sen hem, vi va ute i trädgården lite.. Barnen sprang runt och lekte medans ja tog massa kort.. Älskling plockade lite i landen, vi ska ju ha visning på huset den 3/10 så vi bara plockar de sista nu inför de.. Hoppas på att få sålt huset fort så vi kan lägga bud på de huset vi vill ha.. Ska kolla på de nästa vecka.. Hoppas de är lika fint som på bilderna.. Men de tror ja.. Nästan allting är renoverat men mäklaren sa idag att dom som bor där nu har lite problem med ekonomin så därför ska de säljas så de är inget fel på huset.. :) Men vi får se hur de går.. Hoppas på de bästa iallafall..

Onsdag ska ja till Cassie.. :) Äntligen.. Va jätte längesen ja träffa henne så nu kommer vi ha massor att prata om :) Eller de har vi alltid iallafall.. Men eftersom att vi ska ha barn nästan samtidigt (bara 1 v och 3 d mellanrum)så är de jätte roligt.. Vi är ju lixom i samma stadie hela tiden och kan dela på saker å ting.. :)

Fias lilla vovve har fått valpar.. Herregud, 6 stycken.. En chihuahua brukar inte få mer än typ 3-4 men hon får alltid många.. Så undra hur mpnga den andra kommer att.. En till som ska ha snart.. Så om någon är intresserad av renrasiga chihuahua valpar med stamtavla så är de bara att höra av sig.. Hon har en kennel så allt sköts ju på rätt sätt.. Ska lägga upp hennes hemsida med, kommer dock inte ihåg den nu..

Imon blir de Falkeberg och lämna Saga och kalasa lite hos Fia.. :) Kolla på valparna.. Dom är SVIN små.. Som små kattungar är dom.. Gulligt.. De blev 4 tikar och 2 hanar..


Mammas busfrö..
mammas lilla gosse

Mammas prinsessa
Mammas prinsessa


Jag och älskling
De söta paret :P

Syskonen bus..
Riktiga busungar dessa två..
Bus ungar

Mor och dotter
Det bästa jag har


Slut på bilder för idag.. :)


Kommentarer
Postat av: nilla

dina ungar e riktigt riktigt söta man bara smälter.

Baste ser ut att vara en äkta snäll kille. hoppas försäljningen går bra!

2009-09-15 @ 08:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback