Vild..

Idag har de inte hänt så mycket faktiskt.. Ellioth sov middag ganska så länge idag.. Han är ju fortfarande hostig som satan men jag såg att tanden snart är igenom om ja inte såg helt fel.. Kan ju hoppas på de iallafall för Ellioths skull.. Stackars barn! Annars har vi städat, tvättat m.m.. Saga har tyckt de vart ganska så roligt att få hjälpa till.. Sen hade vi inget å göra så vi gick ut i trädgården, dammsög bilen oxå, så Ellioth passade på att "köra" den oxå.. De tycker han är svin roligt.. Haha.. Sötnos.. Va hände sen?! Hmm.. Barnen fick lite lunch sen kom älskling hem från jobbet.. Sen åkte han och klippte gräset.. Och anledningen till de eftersom att alla undrar :P Haha.. De är för att hans mormor å morfar har en rätt så stor gård och dom är gamla och orkar inte klippa själva därför är han snäll och hjälper dom.. Dock tar de ju nån dag att klippa därför görs de så ofta ;) Men vårat gräs blir då aldrig klippt :P Haha.. Å nej, ja tänker inte ge mig på det. Det är hans jobb, ja sköter resten av huset ;)

Idag har bebis vart helt vild.. Vet i fan va de är med henne men nu ikväll har hon sparkat konstant i 3 timmar snart.. Och ont börjar de göra oxå.. VIll inte veta hur hårt hon kommer sparka sen om hon sparkar så här nu.. Helt sjukt.. I revbenen dessutom, gör skit ont ibland.. Foglossningen kommer å går.. Herromdagen satt ja på golvet och fixade med älsklingens basar till bilen och ja kom inte upp så han fick lyfta upp mig.. Haha.. Tur han va hemma annars hade ja fått sitta där :D Jobbigt läge om man hade blivit kissnödig eller nått..

Imon ska ja köra Saga till mormor.. Hon ville så gärna dit.. Hon ska till sin pappa på fredag förmiddag så ja hon får va hos mamma nån dag här nu.. :)
Så på torsdag hade ja tänkt att åka till Cassie men hon va upptagen tyvärr så ja får åka till henne nästa vecka istället.. Ja, annars händer de inte så mycket..

Sebastian + barnen <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback