Komvux..

Igår hände de inte så mycket faktiskt.. Va lugnt på förmiddagen, vi va ute i trädgården en liten stund sen åkte vi för att hämta Anton.. :) Sen när vi kom hem så kom svärmor hit på kaffe, dock va dom inte så sociala, haha.. Dom satt mest framför datorn och kollade.. :P Sen va de dags för mat och sen åkte vi till city gross som vanligt.. Vi brukar gå där ibland, sen va de ut i trädgården och sen en promenad.. :) Älskling rensade ogräs, ja kan inte längre för då kommer ja inte upp sen.. Foglossningen tar dö på mig.. :S Men men.. Sen va de in och ge barnen kvällsmat å sen sängen.. Å gu så skönt när dom hade lagt sig ;) Sen blev de lite mys med älskling.. Va skit trött igår så de blev sängen tidigt.. Men ja kan ju inte sova längre så ja somnade inte förens vid halv 2 kanske.. Älskling kom å la sig vid 1 tiden å då va ja fortfarande vaken :P Haha.. Lite irriterande.. :S

Idag ska jag på möte på komvux, väntar på att älskling ska komma hem.. Sen blir de att röja på övervåningen, slänga de som ska slängas å skicka ut resten där ute i de lilla "förådet" som vi har.. Sen ska älsklingen slipa trappan å måla till den, imon blir de till att hämta Saga sen städa och resten av veckan har vi att göra oxå.. Haha.. Fullt ös..

Är nu i v28.. 27+2 för att vara exakt.. Magen växer sakta men säkert.. Har gått upp 8 kg tror jag.. Inte alls mycket så jag är nöjd.. Då har ja inte lika mycket att gå ner till bröllopet sen ;)
Kommer in ny bild på magen ikväll.. Har inte hunnit ta någon än!

Kommer även bild från igår när vi va ute i trädgården.. :)
Uppdaterar hur de gick hos syokonsulenten sen oxå..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback