Malmö

Idag har jag och Ellioth vart i malmö hos Cassie.. Mycket trevligt som vanligt.. De blev mat och fika.. Haha.. KOllade ju även på bebiskläder som vanligt.. :) Man blir ju helt knäpp bland alla kläder, de är samma till dom andra barnen.. Herregud, de finns så mycket som man vill ge dom.. När vi blir rika nångång i framtiden så kommer dom bli lite bortskämda.. ;) Iallafall i början..

Sen åkte vi hemåt för Ellioth va trött så han somnade i bilen.. Åkte och hämtade min bröllopsklänning.. Shit va fin den är.. Å tung är den oxå.. 3 kg ;) Hehe.. Men den passade inte i tuttarna som vanligt när ja köper nått, men ja pratade med hon som har sytt den åt mig (den är skräddarsydd från grunden) och jag skulle bara ta ur kuporna som satt i så ska de nog passa så mamma skulle hjälpa mig med de så hoppas vi att de passar, för den va verkligen super fin.. Ja fick på mig den nu oxå.. HEhe.. De innebär att ja inte har gått upp så mycket i vikt ;) GÖTT.. SÅ nu längtar man jätte mycket tills vi gifter oss.. (IGEN) :)

Just nu sitter jag och väntar på varmamackor, de ska bli skit gott.. Är lite hungri.. Har inte ätit så mycket idag.. Dessutom är de ju svin kallt ute.. Nu har vi 10 grader tror ja.. Usch.. Snart dags att ta på vinterjackan ju.. Ellioth hade faktiskt filt på sig i vagnen idag.. De har inte vart nått höjdar väder iallafall.. Eller jo solen lyser men kallt..

Igår va vi och mäklaren och skrev på papper på huset.. Så nu är de helt sålt.. Vi måste va ute innan 1 jan.. Så vi hoppas att vi får tag på ett snart för vi ska ju snart ha barn och de är inte roligt att flytta mitt i jul och nyår.. :( Ja älskar ju att pynta och de kan ja ju inte göra om vi inte flyttar innan dess.. Så vi hoppas på att huset vi ska kolla på imon är bra och att vi gillar de.. :) *hoppas*

Nej nu ska jag äta, sen blir de idol.. Och sen plugg.. Ska göra prov i skolan på torsdag!

Älskar min underbara man!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback