Cykel

Igår köpte vi NYA cyklar till Saga och Anton som en tidigt födelsedags present.. Å dom kommer bli sjukt galada.. Dom hade varsin 12" innan men dom såg skit roligt ut på dom eftersom att dom är så långa så nu fick dom 16" så nu kan dom ha dom ett bra tag.. Ska försöka lära Saga att cykla utan stödhjul snart med.. :) Men dom kommer att bi glada för dom har själva valt utan att dom vet att dom ska få dom ;) Hehe..

Inte långt kvar till resan nu heller.. Den 14 augusti åker vi.. Å som sagt så orkar vi inte höra allt gnäll om hur man har råd osv. För vi har sparat jätte länge för att kunna ta med oss barnen på semester.. Å till er alla som håller på fuckar er om att vi bara tar med dom två stora.. Att va på semester osv i sverige är inga problem med 4 barn.. Men att flyga å hålla reda på alla osv går inte när det bara är 1 år mellan dom.. Det hade behövts en vuxen till så därför delar vi på dom. Dom små uppskattar inte det på samma vis än heller.. Dom får åka med oss nästa år.. Så inget mer att diskutera där..

Förstår inte att man orkar lägga så mycket energi på andras liv.. Herregud.. Orka.. Är ni så sjukt avensjuka eller? Det är samma i syrrans blogg.. Hur fan orkar ni.. Herregud.. Å vem fan kom på det här med blogg? Förr så skrev man sin "dagbok" å låste den eller gömde den så att ingen kunde läsa, det gjorde jag.. Skrev minst 50 dagböcker mellan 14-20 års åldern. Men sen brände jag upp dom.. :( Ett stort misstag men orkade inte med allt gnäll om vad som stod i den.. För vissa kunde inte acceptera att den skrevs..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback