Underbart..

Har lovat att ja måste bli bättre på att skriva här.. Väldigt många som läser nämligen så..

Vart ska ja börja då?
Påsken va super.. Vi hade bara Ellioth och Alice hemma.. Va ute å satte upp fjädrar i trädgården och åt massa godis.. Ellioth fick ett påskägg men sa nej hela tiden för han ville verkligen itne ha de.. Tills ja bad han öppna den å såg att de va godis i.. Haha.. Jävlar va paff han blev, så säger han WOW mamma.. hahahah.. Han blev super nöjd, han är dock itne så jätte förtjust i godis.. Han gillar chips bättre.. Kan väl visserligen vara bra.. Då slipper man hål i tänderna.. Sen på lördagen kom Minette och Patrik hit på middag, mycket trevligt.. Blev lite rund om fötterna men inte inärheten av Minette.. Haha.. Ska även tillägga att min man inte dricker alkohol så han va helt nykter så är de ingen som behöver fundera på den saken ;)

De har äntligen blivit vår.. :D Helt underbart.. Haft fint väder ett par dagar å de är så roligt för barnen älskar att vara ute i trädgården å de är ju skit bra nu när vi har inhängnat för då behöver man inte jaga dom hela tiden utan man kan sätta sig på en stol å sitta där tills dom behöver en.. Man ser ju över hela trädgården :) Finns sandlåda, rutchkana, gungor, bollar osv så dom roar sig själva :D KANON!!!

Jaha då fyller min lilla son snart 2 år.. Jävlar va tiden går.. Har ingen aning om va ja ska köpa till han riktigt faktiskt.. Blir väl en trehjuling eller nått sånt.. Han tycker de är skit roligt med dom på dagis.. Han trivs super på dagis.. Han älskar att vara där.. Massa barn å leka med å han får springa av sig lite, tyvörr har han ju nästan lika mycket energi kvar.. haha.. Men han har blivit lite lättare att hantera nu tycker jag de känns som iallafall.. Verkar som om att han lyssnar lite mer å inte hittar på jävulsakp hela tiden.. visst de är långt ifrån bra men de är på bättringsväg :D

Saga trivs oxå på dagis, hon har så många vänner å hon är jätte omtyckt.. Barnen frågar alltid efter henne när hon är hos sin pappa.. :) Några barn står utanför å väntar på henne tillochmed :D Hehe.. Gulligt.. Tur när de är på de viset.. Hade vart jobbigt om man fått klagomål hela tiden ju.. Men dom är super lyckliga när dom får vara på dagis :)

Alice lilla snuttan växer.. Snart 6 månader ju.. Å hon sitter nästan själv.. Sitter korta korta stunder, hon har inte kommit på att hon kan hålla imot med händerna om hon skulle trilla.. Men de kommer snart.. Ja ger de 1 månad till så sitter hon nog..

Jaha de va väl allt för idag..

Mina underbara barn <3
Dom underbara


Kommentarer
Postat av: terese

skönt att dagis gör lite 'nytta' för ellioth :-))

2010-04-09 @ 12:53:43
Postat av: Cassie

absolut :) du får säga till vilken dag som passar bäst bara på tisdag jag inte kan :).. Kramar

2010-04-10 @ 06:53:48
URL: http://mamiichau.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-04-10 @ 21:47:22
Postat av: Emma Wellsfält

Så härligt att allt går bra, tänka sig så fort dom växer barnen, man kan ibland önska det bara stannade upp för en stund.

2010-04-10 @ 21:48:24
URL: http://yariija.blogg.se/
Postat av: Tildan & Enzo

Vet inte? Som sagt en känsla man fått bara... Dock tacksam om det inte är så!

Jag är liksom en sån där mes som inte hatar nån... men är väldigt tydlig med att tala om , ifall jag beundrar nån...å jag Beundrar dig!punkt!

2010-04-11 @ 01:22:21
URL: http://enzoferrari.blogg.se/
Postat av: Cassie

går onsdag bra? vilken tid?

2010-04-11 @ 13:42:21
URL: http://mamiichau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback