kalas

Ja vet att ja är skit kass på att skriva men det är tidsbristen som gör det.. Ja har lite mycket i tankarna nu förtiden.. De är jobbigt som fan.. Men men de blri väl bättre sanrt..

Vår lilla Alice är snart 6 månder.. Herregus va tiden går.. Har inte vägt henne på ett tag men hon väger runt 7500g.. :D Hehe.. Stora tjejen.. Öhm, vi har börjat med välling nu.. Hon är troligtvis inte mjölkallergiker för hon spyr inte av detta och hon får varken utslag eller nått annat så de va väl magmunnen som inte vart stängd eller nått.. Öhm men hon har fått förkylnings astma.. Dom ville ju lägga in henne förra veckan pga hennes andning men det blev bättre så vi behövde inte de.. Hon fick jätte mycket mediciner på sjukhuset.. Stackars lilla barn.. Hon sitter nästan själv nu.. Sitter en liten stund men hon tappar balansen sen.. Hon har inte kommit på att man kan ta emot med händerna än.. Men hon är lite lite senare än andra barn me tanke på att hon är prematur.. :)

Ellitoh är snart 2 år.. Herrejävlar. Haha.. Mammas lilla gosepojk.. Han är världens underbaraste lilla unge.. Han trivs på dagis å dagis personalen gillar honom :) Känner mig trygg med att lämna honom där.. Han är jätte nöjd :) de gör mig glad.. Dessutom har dom nått på dagis som heter trygghetsbok, de är plastade papper som jag har satt kort på och skrivit typ på mamma, pappa, mormor, morfar, mostar å hela den biten MEN han bryr sig bara om mig.. Haha.. Dom sa att han bläddrar direkt till den sidan med mig på å säger mamma, mamma, mamma. Å om dom byter blad så slår han bara på boken å vill inte alls titta.. Hehe.. ;) Blir man lycklig då eller?! ;) Han är hos Sandra och Susann i helgen.. Där trivs han verkligen.. Hehe.. <3
Så de blir snart kalas.. De blir många kalas nu i sommar känns de som men va fasen, kakor är gott :D Haha..

Nu är de inte så "jätte långt" kvar till vår resa.. Hahaha.. Blir i oktober men tiden går fort ;)
Längtar skit mycket tills dess.. De ska bli så roligt..

Annars händer de inte så mycket faktiskt..

Älskar min underbara familj <3


Kommentarer
Postat av: Åsa

Förstår att du längtar till resan! Det kommer nog bli en upplevelse som heter duga! avis Tack för senast=)

2010-04-30 @ 10:35:33
URL: http://www.stormmysan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback